green

world

Kivitelezési készültségi fokok, árak

Szerkezetkész kivitelezés:

Legnépszerűbb ajánlatunk a szerkezetkész kivitelezés, mert optimális esetben a kivitelezési idő 6 hét! Ez idő alatt megtörténik az épület kitűzése a szükséges tereprendezéssel és a földmunkákkal. Az alapozás és a fogadószint elkészülte után a gépészeti beállások beépítésre kerülnek. Az Ytong építési rendszerből megépülnek a főfalak, födémek, nyílásáthidalók. A komplett tető is megépítésre kerül tetőhéjazással, bádogozással, valamint az eresz és lefolyócsatornák megépítésével. Emeletes ház esetében a szintközi lépcsők is ekkor kerülnek megépítésre.

Beruházók és építőipari kivitelezők kedvence, mert rendkívül gyorsan, és előre kiszámíthatóan kivitelezzük a szerkezetet. Innen pedig saját munkatársaikkal vagy partnereikkel folytatják a kivitelezést.

Magánszemély megrendelőink körében is igen népszerű ez a kivitelezési szint. A szerkezetkész kivitelezés után, saját erőből, ismerős kivitelezőkkel, akár barátokkal is folytatható a házépítés.  

Kulcsrakész kivitelezés:

Kulcsrakész állapotról akkor beszélünk, amikor az épület szerkezetileg és épületgépészetileg is készen van. A kulcsrakész ház vagy lakás szigetelve, festve van. Megoldott a vízellátás, a vízelvezetés és a fűtés, valamint a fürdőszoba rendelkezik olyan alap felszereltséggel, mint a WC, fürdőkád.

Ha ezt választja, akkor nincs más dolga, mint saját bútoraikkal, saját ízlésük alapján otthonossá tenni a házat vagy lakást és beköltözni.

A táblázatban szereplő kivitelezési díjak tájékoztató jellegűek. Földszintes, 100 m2-es alapterületű családi ház kivitelezésére, sík és könnyen megközelíthető építési területen megvalósítva.

Ajánlatkérés

Kapcsolat

Hívja értékesítőnket vagy írjon nekünk és visszahívjuk.

Küldj emailt

ugyfelszolgalat@greenworld.hu

Címünk

1065 Budapest, Izabella utca 68./b

Szerkezetkész kivitelezés
akár 6 hét alatt!


Az Ytong Vasalt Pallós építészeti rendszerrel ez is lehetséges!
Akár 6 hét alatt elkészítjük családi házának alapozását, az ehhez tartozó földmunkákkal, az Ytong építési rendszerből megépülnek a főfalak, födémek, nyílásáthidalók. A komplett tető is megépítésre kerül tetőhéjazással, bádogozással, valamint az eresz és lefolyócsatornák megépítésével.